Currently set to Index
Currently set to Follow

Commercial Excellence

Bent u op zoek naar een partner die uw commercieel departement onder de loep neemt en naar een hoger niveau tilt? Dan bent u hier op het juiste adres.

Professionele begeleiding

Als senior sales & negotatie consultant  begeleidt en challenget Valerie jouw team om de vooropgestelde commerciële & ondernemingsdoelstellingen te behalen én te overtreffen.

Werkwijze

Analyse
Uiteraard analyseren we eerst grondig waar de echte noden zitten door challenging gesprekken te voeren met jullie betrokken management & medewerkers alsook ons te verdiepen in de relevante tools, processen en systemen. Een diepgaande gap-analyse dus.

Indien opportuun, gaan we ook gesprekken aan met jullie klanten om een outside-in visie te krijgen en jullie insteek te toetsen aan de verwachtingen van de klanten.

Plan van aanpak
Op basis van dat alles stellen we een pertinent roll-out plan samen. Dit implementatieplan kan bestaan uit verschillende elementen, een bewuste selectie uit één of meerdere van de volgende oplossingen:

  • Consultancy & project management
  • Pittige coaching sessies & workshops
  • Intensieve workshops
  • Trainingsprogramma’s in sales & negotiatie (doorklikken onder consultancy)

Implementatie
Wanneer het plan 100% beantwoordt aan je wensen en doelstellingen, zet Valerie voor jou de ideale partner(s) in om dit succesvol uit te voeren. Zelf zal ze ook steeds  betrokken zijn in de uitrol, als coach en/of consultant en als finale project owner.