Currently set to Index
Currently set to Follow

Consultancy

Is je bedrijf klaar voor de toekomst?

Bij elke volgende stap die je als bedrijf neemt, moet je jezelf op één of andere manier heruitvinden. Ook op gebied van sales en talent management.

Zowel strategisch, tactisch als operationeel helpen we jou op een succesvolle manier door te groeien. Reken op ons om je commerciële ambities te realiseren en bijhorende uitdagingen aan te gaan.

Ontdek hier hoe we dit samen met jou aanpakken.

Valerie’s missie binnen Partena bestond erin ‘Ray Leone’s Sales Funnel Methodologie’ te introduceren, in te trainen en de volledige sales community te coachen. Niet iedereen binnen het team stond aanvankelijk open voor een nieuwe sales methode, maar Valerie’s sterkte ligt erin om iedereen te overtuigen en mee te krijgen. Ze heeft tonnen ervaring als sales- & negotiatie consultant. Ze voelt de organisatie en de specifieke noden binnen ons bedrijf heel goed aan en tilt ons naar het volgende niveau. Want dat is het doel dat Valerie aan zichzelf stelt: onze salescapaciteiten verfijnen en de resultaten en marges boosten. De samenwerking met Valerie overtreft werkelijk onze verwachtingen. Wat we hebben opgebouwd met Valerie kom je niet gauw tegen in een standaard partnership.

Wendy Peeters, Sales Manager Partena