Currently set to Index
Currently set to Follow

New Business & Lead Generation

We weten het allemaal: het is veel moeilijker een nieuwe klant te maken dan een bestaande te houden. Maar het is misschien ook wel het meest ‘rewarding’ voor een sales professional.

Maar hoe maak je verschil in een zeer competitieve markt, waardoor je prospect met jou in zee wil gaan? En neen, niet enkel voor de prijs.

Hoe kan je in het nieuwe ‘nu’ je teams naar het hoogste professionele level brengen om succesratio’s te hanteren en zelfs te verhogen. Meer nog, hoe anticipeer je in het commerciële landschap waar virtuele interacties blijvend zullen zijn.

Valerie ondersteunt teams in het volledige proces van new business ontwikkeling.

Onze klanten behalen samen met ons fantastische resultaten op gebied van…

  • Het vinden en contacteren van kwalitatieve leads
  • Het creëren van sales opportuniteiten binnen bestaande klanten en bij prospecten
  • Het managen van een gezonde sales pipeline
  • Het opstellen en uitvoeren van een succesvol new business plan
  • Het strategizen en begeleiden van grote deals & tenders

Ik had het genoegen om Valerie te ontmoeten bij mijn start als Sales Director bij Partena. We waren op zoek naar een sales methodologie om te implementeren in verschillende afdelingen. De straight-forward en praktijkgerichte aanpak van Valerie, bleek voor ons team de ideale match. Dankzij een goeie balans tussen een theoretisch kader en gestructureerd didactisch presentatiemateriaal was het team snel mee. Zo zette Valerie verschillende generaties op dezelfde golflengte zodat ze in een mum van tijd dezelfde ‘taal’ spraken. Valerie zorgde tegelijkertijd voor een goede coaching van het management. Sinds het trainingtraject met Valerie halen we complexere deals binnen en halen onze sales ook betere individuele resultaten. Haar gedrevenheid, positief dynamisme, challenging houding en inspirerende attitude werken aanstekelijk.

Geoffrey Schoenaers, Sales Director Partena